Data on parasta

Me Oikotiellä tiedämme, mitä suomalaiset hakevat. Olemme vahvasti kiinni elämän muutostilanteissa ja mukana silloin kun on aika vaihtaa työpaikkaa tai kotia, myydä vanhaa tai ostaa uutta. Palveluidemme kautta voimme auttaa myös yrityksiä tekemään parempia päätöksiä. Autamme esimerkiksi rakentajia suunnittelemaan millaisia koteja kannattaa rakentaa, työnantajia ymmärtämään työmarkkinan muutoksia ja mainostajia tekemään tehokkaampaa mainontaa kohdentamalla viestit oikeille kohderyhmille. Kun tarvitset tietoa päätöksentekoon tai tehoa tekemiseen, autamme mielellämme.

Oikotie Työpaikat

Data kertoo työmarkkinoiden ja työpaikkailmoittelun kehityksestä.

Oikotie Työpaikkojen Markkinatieto-palvelussa kerrotaan muun muassa työpaikkojen määrän kehityksestä, eri alojen palkkatasoista sekä siitä, miten työpaikkojen kysyntä ja tarjonta jakaantuvat alueittain ja tehtäväalueittain.

Oikotie Asunnot

Kotikulmat palvelun avulla asunnon etsijä löytää juuri hänen tarpeisiinsa sopivan asunnon Helsingistä.

Helppokäyttöisestä Kotikulmat-karttapalvelusta löytyy yhdestä paikasta lapsiperheille tärkeät palvelut, kuten neuvolat, päiväkodit, koulut ja urheilupaikat. Palvelu näyttää myös arjen sujumisen kannalta merkitykselliset etäisyydet, esimerkiksi kodin ja työpaikan välillä, ja liikkumisen julkisilla kulkuneuvoilla. 

Datassa tapahtuu

Suosituimmat tehtävänimikkeet eri toimialoilla

Suosituimmat tehtävänimikkeet eri toimialoilla

Oikotie Työpaikkojen Markkinatieto-sivustolta löytyy mielenkiintoista tietoa muun muassa katsotuimmista työpaikkailmoituksista sekä suosituimmista tehtävänimikkeistä eri toimialoilla. Markkinatieto-sivustolta voi hakea eri toimialojen suosituimmat ja haetuimmat...

Työpaikkailmoitusten määrä reippaassa 40 % kasvussa

Työpaikkailmoitusten määrä reippaassa 40 % kasvussa

Oikotie Työpaikat -palvelussa oli elo-joulukuussa 2017 yhteensä 34 500 työpaikkailmoitusta. Työpaikkailmoitusten määrä on kasvanut 40 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna, jolloin elo-joulukuun ilmoitusten määrä oli 24 560. Rekrytoinnin loppuvuosi 2017 oli vilkas....