Oikotie-sovelluksella on jo 200 000 lataajaa

31.01.2020 | Tuotteet, Uutiset

Oikotie-sovellus auttaa asiakkaita elämän isoissa päätöksissä kuten asunnon ja työpaikan muutoksissa. Puhelimen näytölle tulee välittömästi ilmoitus, kun hakua vastaava koti tai työpaikka julkaistaan Oikotiellä.

”Tavoitteenamme on nostaa sovellus Suomen suosituimpien sovellusten joukkoon. Latausmäärät ovat kasvaneet vuoden aikana hienosti ja erityisen ilahduttavaa on aktiivisten käyttäjien suuri määrä sovelluksessa”, tuotekehityspäällikkö Matti Viljakainen sanoo.

Aktiivisia käyttäjiä Oikotie-sovelluksessa on jopa 85 000, ja lataajia on jo 200 000.

Sovelluksen avulla käyttäjä voi tehdä hakuja itseään kiinnostavista kodeista ja työpaikoista, selata ilmoituksia, luoda hakuvahteja ja tallentaa suosikkikohteita. Myös loma-asunnot ja tontit löytyvät Oikotie-sovelluksesta, ja palvelu ehdottaa löytöjä hakujen ulkopuolelta. Asuntoja voi etsiä myös karttapalvelusta ja yhteydenotto ilmoittajaan onnistuu parilla klikkauksella.

”Sovellus on kanavistamme kaikkein liiditehokkain. Asuntojen liiketoiminnassa olemme myös alan ainoa mobiilisovellus, joka on meille selkeä kilpailuetu”, Viljakainen sanoo.

Oikotien sovelluksen jatkuvaa kehitystyötä tehdään kumppanien kanssa, jotta sovellus vastaisi entistä paremmin käyttäjien tarpeita.

”Kuuntelemme aktiivisesti käyttäjien palautteita, ja kehitystyön myötä käyttäjäarviot ovat parantuneet viime vuoden aikana merkittävästi. Lisäksi kehitämme Oikotie.fi -etusivua”, Viljakainen sanoo.

Lataa sovellus osoitteessa oikotie.fi/sovellus .