Oikotien brändi vahvistuu – Huuto.net vahvemmin osaksi Oikotie-perhettä

23.03.2017 | Uutiset

Kuluttajat odottavat verkon markkinapaikoilta yhä laajempaa tarjontaa ja käytön helppoutta.  Oikotie teki viime syksynä strategisen valinnan ja yhdisti Työpaikat ja Asunnot yhä vahvemmin yhteen. Tämä näkyi muun muassa menestyksekkäässä yhteiskampanjassa Kun aika on. Kampanja nosti sekä Oikotie Asuntojen että Oikotie Työpaikkojen tunnettuutta, kävijämäärä ja yhteydenottoja asiakkaille. Mainonnan seuraavassa vaiheessa Huuto.net yhdistetään yhä vahvemmin osaksi Oikotie-perhettä.

TV-kampanja on jatkoa palkitulle Veljekset -mainokselle ja temaattisesti se pysyy samalla, tunteisiin vetoavalla linjalla. Kampanjassa seurataan äidin ja pojan tarinoita eri näkökulmista luoden oivan alustan Oikotieltä löytyville työpaikoille, asunnoille ja Huuto.netille. Innovatiivisen tavan käyttää tarinan jatkuvuutta erilaisten palveluiden markkinoinnissa tavoitteena on vahvistaa mielikuvaa Oikotiestä luotettavana kumppanina, joka on mukana ihmisten elämän valinnoissa.

​”Pidän Intohimotoimisto Cassiuksen ideoimaa konseptia huippuhyvänä. Yksi tarina, josta tehty kolme mainoselokuvaa, puhuttelee laajaa kohderyhmää ja monen meistä on helppo löytää tarinoista omakohtaista tarttumapintaa. Asuntojen mainos on pojan tarina, työpaikkojen äidin tarina ja Huuto.netin pelikonsolin tarina. Luopuminen, jopa rakkaasta pelikonsolistakin, kuuluu elämään ja Huuto.net osana Oikotietä auttaa löytämään Nintendolle uuden kodin, kun aika on”, Oikotien markkinointipäällikkö Elina Bono toteaa. Nintendo ja muut pelikonsolit ovat kestosuosikkeja Huudossa ja Nintendo oli haetuimpien viihde-elektroniikkalaitteiden joukossa vuonna 2016.

Talent Lead

Talent Lead

email.osoite@sähköposti.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Samasta aihepiiristä