Suuria unelmia -valokuvateokset kaupan Huuto.netissä

01.03.2018 | Uutiset

Tuhannet lapset Suomessa elävät vaikeuksien keskellä. Jos perusturva ja usko huomiseen puuttuvat, on lapsen vaikea unelmoida paremmasta. Lastensuojelujärjestö SOS-Lapsikylän Suuria unelmia -kampanjassa kannustetaan kaikkia lapsia tavoittelemaan unelmiaan. Kampanja huipentuu Huuto.netissä järjestettävään valokuvateosten hyväntekeväisyyshuutokauppaan.

Lapsia, nuoria ja heidän perheitään tukeva hyväntekeväisyysjärjestö SOS-Lapsikylä haluaa antaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden unelmoida ja tavoitella unelmiaan perhetaustan lähtökohdista riippumatta.

Huuto.netissä järjestettävän Suuria Unelmia -hyväntekeväisyyshuutokaupan kohteet ovat arvostetun valokuvaajan Anthony Ubaudin ottamia ainutlaatuisia valokuvateoksia, joiden päätähtinä nähdään julkisuudesta tuttuja tähtiä kuten laulajat Jenni Vartiainen ja Robin sekä juontaja Jaajo Linnonmaa.

Kampanjan valokuvaaja Anthony Ubaud kasvoi itse Espoon Tapiolan SOS-Lapsikylässä ja hän haluaa nyt antaa takaisin järjestölle kiitoksena saamastaan tuesta ja mahdollisuuksista.

”Lapsikylässä tarjottu turvallinen nuoruus ja monet harrastukset toivat elämään sisältöä ja ohjasivat nuoren miehen lopulta valokuvaajaksi. Nyt elän omaa unelmaa valokuvaajana ja perheenisänä.”, Anthony kertoo.

Huuto.net on toteuttanut aiemmin hyväntekeväisyyshuutokaupan muun muassa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön ja Roosa nauha -kampanjan hyväksi.

”On mielettömän hienoa, että voimme tarjota palvelumme hyväntekeväisyyshuutokaupan toteuttamiseen ja tätä kautta tukea SOS-Lapsikylän tärkeää toimintaa.”, eCom-palveluiden johtaja Heikki Lempinen Sanoma Digitalista toteaa.

Huutokauppa on avoinna 9.6.–23.6. osoitteessa https://www.huuto.net/kauppa/suuria_unelmia

Samasta aihepiiristä