Oikotien tarina

Oikotie on mukana elämän suurissa valinnoissa. Tervetuloa tutustumaan tarinaamme!

Palveluita ihmisiltä ihmisille

Sanoma Digital kehittää menestyviä digipalveluja, kuten Oikotie.fi, Huuto.net, Rakentaja.fi, Autotie.fi ja Hintaseuranta.fi.

Olemme luotettuna kumppanina mukana ihmisten elämän suurissa valinnoissa, kuten asunnon, työpaikan ja auton hankinnassa. Teemme tärkeää työtä, jolla on yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja merkitystä esimerkiksi työllistymisen ja tehokkaan asumisen kautta.

Luokitelluista ilmoituksista markkinapaikaksi

Oikotie on markkinapaikka, jossa myyjät ja ostajat kohtaavat. Aikaisemmin tätä kauppaa käytiin sanomalehtien avulla, jossa luokiteltuja ilmoituksia oli kymmeniä sivuja. Asunnot, autot ja erilaiset tavarat vaihtoivat omistajaa printissä julkaistujen pikkuilmoitusten perusteella. Vapaat työpaikat ilmoitettiin lehtien työpaikkaliitteessä sunnuntainumeron välissä. Internet mullisti maailman luokitellussa liiketoiminnassa ja nopeasti ilmoitukset siirtyivätkin isolta osin netin puolelle. Yritysasiakkaat mainostivat, aivan kuten edelleenkin, usein sekä netissä että sanomalehdissä. Niinpä Oikotie ja muut Sanoma Digitalin nykyiset nettipalvelut olivat pitkään osa Helsingin Sanomia ja Ilta-Sanomia, kunnes vuonna 2006 Sanoma Digital Oy perustettiin. Huuto, Oikotie, Hintaseuranta ja Keltainen Pörssi saivat uuden kodin. Rakentaja.fi ostettiin vuonna 2008 täydentämään asumisen liiketoiminta-aluetta.

Markkinapaikat ovat muuttuneet ja kehittyneet vuosien varrella teknologian kehittymisen ja kuluttajien luottamuksen saavuttamisen ansiosta. Palveluita on tullut lisää ja sisältö rikastunut. Liiketoiminnan ydin on edelleen markkinapaikkabisneksessä ja tänä päivänä yli miljoona suomalaista käyttää viikoittain Sanoma Digitalin eri palveluita. Kun aika on, yksi tie riittää. Oikotie yhdistää.

Arvomme ja tapamme toimia

Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme paras markkinapaikka, oli kyse sitten työpaikoista, asunnoista, toimitiloista, autoista tai muusta tavarasta tai palvelusta.

Arvojen avulla varmistamme, että teemme kaikki töitä samojen tavoitteiden eteen ja ne näkyvätkin työssämme joka päivä konkreettisina tekoina. Teemme parhaamme ymmärtääksemme, mitä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tarvitsevat. Asetamme riman korkealle ja teemme parhaamme päästäksemme huipputuloksiin. Kaiken tekemisemme ytimessä on asioiden tekeminen entistä paremmin, uuden luominen ja suunnan näyttäminen markkinoilla. Ennen kaikkea tärkeää on kuitenkin se, että kaikki mitä teemme tapahtuu yhdessä: asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja kollegoita arvostaen ja toisiltamme oppien.

Noudatamme Sanoma Media Finlandin arvoja

  • Lähellä asiakasta
  • Joka päivä fiksummin
  • Yhdessä
  • Tavoitteista tuloksiin

Työntekijämme kertovat

Työntekijämme Annan tuntemuksia ensimmäisistä päivistä

Työntekijämme Annan tuntemuksia ensimmäisistä päivistä

Aloittaessani Oikotie Asuntojen tuotepäällikkönä uusi työyhteisö otti minut lämpimästi vastaan ja tunsin oloni kotoisaksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Alkuvaiheen kattava perehdytys antoi hyvät lähtökohdat työssä onnistumiseen. Työni on monipuolista,...

Myyntipäällikkö Matin ensimmäiset viikot digitalilaisena

Myyntipäällikkö Matin ensimmäiset viikot digitalilaisena

Työyhteisön vastaanotto on ollut tähänastisen työurani ehdottomasti paras! Aloittaessani Oikotie työpaikkojen myyntipäällikkönä tuli heti lämmin ja hyvä fiilis tulla uuteen paikkaan töihin. Uudella työpöydälläni odotti tervetuliaiskortti ja mahtava starter-kit:...

Sanoma Digitalin käytäväkeskusteluista kuultua

Sanoma Digitalin käytäväkeskusteluista kuultua

HRx 2017 -tapahtumassa opittiin uutta ja tavattiin yhteistyökumppaneita Oikotie Työpaikat oli yhteistyökumppanina Suomen johtavassa HR-alan tapahtumassa. HRx kokosi 500 HR-ammattilaista yhteen verkostoitumaan, keskustelemaan ja inspiroitumaan alan edelläkävijöiden...

Lue lisää

Tavoita ostohaluiset asiakkaat Oikotien avulla

Lue viimeisimmät uutisimme

Tutustu Sanoma Digitaliin työpaikkana