Työntekijämme Annan tuntemuksia ensimmäisistä päivistä

24.02.2018 | Uratarinat

Aloittaessani Oikotie Asuntojen tuotepäällikkönä uusi työyhteisö otti minut lämpimästi vastaan ja tunsin oloni kotoisaksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Alkuvaiheen kattava perehdytys antoi hyvät lähtökohdat työssä onnistumiseen. Työni on monipuolista, mielenkiintoista ja sopivan haastavaa. Kun työyhteisö toimii hyvin ja työ on mielekästä, on mukavaa tulla töihin joka päivä.  Huomasin heti, että Sanoma Digitalilla pääsen työskentelemään osaavien, aikaansaavien ja hyvällä asenteella varustettujen ihmisten kanssa. Täällä tehdään aidosti läheistä yhteistyötä organisaation eri osastojen kanssa.

Minusta on inspiroivaa kehittää palvelua, joka on mukana elämän suurimmissa muutoksissa. Oikotie Asunnot auttaa ihmisiä löytämään unelmien koteja, loma-asuntoja, tontteja ja toimitiloja liikeideoiden toteuttamiseksi. Näin tärkeiden asioiden äärellä olevaa palvelua tulee kehittää asiakaslähtöisellä asenteella, intohimolla, vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Näitä työkaluja käyttäen haluan olla mukana viemässä Oikotie Asuntoja yhä parempaan suuntaan.

– Anna Leinonen

Samasta aihepiiristä

Oikotie tutki: Naiset pyytävät miehiä vähemmän palkkaa

Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi Oikotie Työpaikat selvitti, millaisia eroja naisissa ja miehissä on työnhakijoina. Tutkimuksessa selvisi, että naiset pyytävät miehiä vähemmän palkkaa. ”Rekrytoinnin yhteydessä on loistopaikka vaalia palkkatasa-arvoa”, Oikotie...

Toimenkuvia laidasta laitaan

Toimenkuvia laidasta laitaan

Markkinointi Markkinointiosastollamme työskentelee kovan luokan markkinoinnin ammattilaista, joita yhdistää positiivinen energia, analyyttisuus ja luovuus. Tärkein osa koko digitaalista markkinapaikkaamme on itse kohteet. Markkinoinnin tärkein tehtävä on varmistaa,...